MBFWAlmaty Day II: Every Leaf Is A Flower

IMG_46501IMG_47414IMG_47373IMG_4674IMG_47451(Koton dress – similar, similar, similar, Lady Collection necklace, Michael Kors watch, Aldo heels – similar, Accesorize bag – similar)

 There is something in autumn that makes me fall in love with it every year it comes, and every year it feels so different and unusual.

Few weeks ago I was walking down the street from one meeting, took a coffee with me, and was going to take a cab to do all the stuffs, I have planned that day. Unexpectedly I fell in love. Fell in love with this city, with the golden leaves here and there, with the foggy weather. As I said before. it happens to me every year, but every time it is not the same. I was walking with a smile on my face and with a feeling of warmness in my heart. I couldn’t just leave and lose this feeling, so I stopped and sat at one of the benches, and had a moment to enjoy.

I have no idea how many people feel the same as me, I’m not even a huge fan of this season, however I know few of them, but I just have these moments of contemplation and enjoy them.

Wish you all to have a great weekend!

Love, Leila.

Я, наверное, покажусь Вам крайне тривиальной, и все же возьму на себя смелость и скажу, осень – волшебное время года. Каждый год я влюбляюсь в нее, и каждый год это чувствуется совершенно по-новому.

Как-то, пару недель назад, я шла с одной встречи, взяв с собой кофе на вынос и отправлялась сесть в такси, чтобы ехать дальше – дел в тот день нужно было сделать не мало. Я шла с кофе в руках, думая о чем-то своем и разглядывая старый центр города. И казалось, будто это происходит впервые, но как я уже призналась выше, происходит это каждый год, когда этого совсем не ждешь. Я влюбилась. И любовь моя была к этому городу, к золотому наряду деревьев и легкому тумана осеннего дня. Я шла и чувствовала это тепло на душе, здесь невозможно было скрыть улыбку. Остановившись напротив театра, на несколько минут я присела на одну из скамеек и просто наслаждалась этим моментом.

Я не знаю почему и как это происходит, когда наступает осень я больше тоскую по лету, чем радуюсь смене года, но такие моменты созерцания красоты природы случаются сами собой, и все, что мне остается лишь наслаждаться ими.

Желаю Вам отличных выходных!

Люблю, Лейла.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s